Ing. Olga Sládková, výzkumník

Potřebujete pomoct s daty či výzkumem? Kontaktujte mě na [email protected] nebo volejte +420 728 561 744.
Jste neziskovka? → Heroclan.cz


Každé podnikání stojí na znalosti.
Trhu, zákazníků i vlastního byznysu.

Pomáhám firmám získat informace pro strategická rozhodnutí i každodenní úspěch. Zkoumám potřeby a chování zákazníků i dalších cílových skupin. Krotím chaos a nastavuju pravidla pro co nejlepší výtěžnost informací rozesetých po různých místech firmy. Prostřednictvím introspekčních workshopů navrhuju správné znění klíčových strategických otázek a prostřednictvím výzkumu hledám odpovědi.

Pomůžu vám snížit riziko spojené rozhodováním a vyhnout se chybám.


Olga

 

Dívám se. Poslouchám. Přemýšlím. Dlouho jsem psala. O módě, o životě, sama pro sebe i na zakázku, jako copywriter. Ale nejde psát bez porozumění a poznání. Vrátila jsem se proto zpátky ke kořenům, k sociálně-ekonomické demografii. Její výsek nově učím studenty magisterského programu na Univerzitě Karlově.

Nebojím se čísel, lidí ani slov.

Prošla jsem si korporátem i mikrofirmou, kreativou i callcentrem. Potkala milionáře i punkáče, stejně dobře se projdu na jehlách po mole, jako bosa jehličnatým lesem. Neustále hledám nové cesty, na schůzky chodím předem a medituju předením. Nejraději pracuju brzo ráno, miluju svobodu a věřím ve vítězství pravdy a lásky.

Pomůžu vám vytáhnout informace z dat a dalších zdrojů.


 

Pojďme na kafe.

[email protected] nebo volejte +420 728 561 744

Ani mravenec, ani pavouk, jedině včela. Empiricky sbírá, racionálně zpracovává.
— Francis Bacon
Dříve les, než stromy.
— Petr Hebák